Genoeg te beleven op de Dag van de Techniek

Terberg Totaal Installaties | Technisch Beheer Nederland | Loodgietersbedrijf N.J. van den Broek Bezoek ons Xperience Plein met veel toffe belevenissen. Maak kennis met VR en check in de jobscan-cell welk beroep bij jou past.
DERKO Installatietechniek Wij maken samen met jou een ledlampje met Henco leidingen.
Royal Terberg Group Maak kennis met onze veegmachine, Kinglifter en Terminal Trekker en ga de uitdaging aan.
Van den Pol Electrotechniek Maak een dansende afwasborstel die je ook nog mag versieren.
Radiair Totaalinstallaties Met behulp van een Virtual Reality-bril laten wij zien wat er komt kijken bij het ontwerp en de uitvoering van een bouwproject. En je kanook een leuke game spelen met de VR-bril.
Bouwbedrijf De Wit Kom jij een vogelhuisje maken?
Autobedrijf Verbree Wie wil net zo snel als de monteurs van Max Verstappen een band kunnen wisselen? Of de nieuwste autotechniek ontdekken? Wij laten je hiermee kennis maken en zo leer je de ins en outs van het toffe beroep als automonteur!
Bouw & Interieurcollege - ROC Midden Nederland Kom je bij ons puzzelen met techniek?
Straver Special Techniek We gaan echt CO2 lassen en we maken coole dingen van metaal.
HAM Technische Installaties Maak bij ons en Stigho je eigen bureaulamp.
Stigho Electro Maak bij ons en HAMti je eigen bureaulamp.
MAKE Center Kom virtueel lassen in onze MAKE-bus en vouw een olifant van metaal.
De Wit Computers Wij gaan met jou een computer bouwen en repareren.
Slootjes Kraanbedrijf Lukt het jou om met de kraan de spijker in de pion te krijgen?
Okkerman GWW Ontdek de wereld van de infra- en civiele techniek. Graaf met een kleine graafmachine in het zand en kom een 'straatje' leggen.
Cals College | Bouw, Wonen en Interieur (BWI) Bezoek het BWI- lokaal en maak een sleutelhanger op de lasersnijder
Cals College | Produceren, Installeren en Energie (PIE) Bezoek het verbouwde PIE-lokaal en kom vliegen met drones in de sporthal.
Cals College | Mobiliteit & Transport (M&T) Bezoek ons gloednieuwe M&T lokaal en ga daar toffe uitdagingen aan.
Cals College | Science Ga aan de slag met proefjes in het Open Lab.
Kiremko Vouw ons olifantje van metaal bij MAKE Center en proef de chips die gemaakt wordt met de machines die wij maken van metaal.
Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk | Bouwmensen Utrecht Doe het zelf! Metsel een echte muur!
Bouwmensen Utrecht Timmeren en schilderen leren wij je graag
Kerstholt Tegelzetters | Bouwmensen Utrecht Kom een muurtje tegelen.
ICT College - ROC Midden Nederland Dronetechniek: laat jij de drones vliegen door ze te programmeren?
Installatiebedrijf Velegro Wij dagen je uit om in een real-life situatie de lamp werkend te krijgen. Lukt het jou om de route, op onze mega-zenuwspiraal, zonder ‘strafpunten’ af te leggen? Speel de VR-game waarbij je rondloopt door een huis en doe zoveel mogelijk energiebesparende acties! En maak een regenboog lichtbol met schakelaar. Deze van kleur verspringende lichtbol zal je kamer voorzien van alle kleuren van de regenboog!
Aannemersbedrijf A. Schouten Kom je een gereedschapsbakje maken?
BLR Bimon Ben jij nieuwsgierig naar klimaattechniek? Denk jij dat solderen enkel iets is voor handige Harry’s met een stofjas? Dat is verleden tijd. Onze monteurs doen dit ook, hoe cool is dat! Kom jij dit bij ons leren? Tijdens de workshop leren onze monteurs je de basis van hardsolderen. Denk aan verbindingen, werkvolgorde, materialen en gereedschappen. Zo ga je aan de slag met een soldeerbout en ga je hiermee een mooie gadget maken.Ook kun je bij ons een lekker drankje halen, die je zelf hebt gekoeld met onze blikjeskoeler. Aan de hand van deze blikjeskoeler leggen onze monteurs uit hoe het proces van een airco werkt. Uiteraard kun je de monteurs allerlei vragen stellen. Na afloop van de workshop kan jij dus hardsolderen en weet je precies hoe het proces van een airco werkt.
Lekkerkerker Dairy & Food Equipment Voer een kleprevisie uit, maak een leiding om water van hoog naar laag te laten stromen en zorg voor stroom.
MVIE Maak kennis met een interactief systeem waarbij licht, beeld en geluid samenkomen. Middels het mobiele LÜ systeem kunnen er diverse interactieve spellen gespeeld worden met behulp van een digitale projectiewal.
Schilte Laat je vrienden verbaasd staan wat jij kan. We maken een puzzel die je moet proberen uit elkaar te halen. Kom naar onze stand en maak deze puzzel samen met ons team. Vind je het leuk om een sjoelbak te winnen? Probeer de hoogste score van de dag te halen en jij bent de nieuwe eigenaar van de echte wedstrijd-sjoelbak