Ourick Slingerland - 24 jaar

Eerste Monteur Elektrotechniek bij Stigho Electro“Tijdens het VMBO op het Cals in IJsselstein koos ik echt op gevoel voor de elektrotechnische kant. Waarom? Dat weet ik nog steeds niet echt, maar ik heb er helemaal geen spijt van. Ik kan mij elke dag blijven ontwikkelen”

Na de kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO is Ourick via een leerwerktraject bij een aantal regionale bedrijven door gaan leren binnen de electro. Na de MBO-opleidingen Monteur Elektrotechniek (MEI) , Eerste Monteur Elektrotechniek (EMEI), volgden de opleidingen Monteur Data-Elektra (MDE) en Eerste Monteur Data-Elektra (EMDE).

“En uitgeleerd ben ik gelukkig nooit. Ik wil mijn kwaliteiten verbreden en dat kan bij Stigho heel goed. Ik doe nu de opleiding voor Leidinggevende Monteur Elektrotechnische Installaties. Mijn leukste project was bij het Leger Des Heils in Haarlem. Daar heb ik met een collega de brandmeldinstallatie mogen vervangen en de installatie helemaal aangepast naar de normen. Mijn toekomstige droombaan? Ik denk dat die sowieso op het gebied van het maken en onderhouden van brandmeldinstallaties zal zijn. En bij Stigho!”


Ourick in actie zien? Bekijk de video:
Terug naar overzicht